Imorse påväg hem till Stockholm med tåg från Växjö så lade jag ut med hemmagjorda datorfodral och fick god respons, så tänkte berätta hur jag gjorde den (dock ej i detalj för jag minns inte exakt hur jag gjorde)!
Jag utgick från ett mönster från garnstudio som ser ut som bilden nedan. Mönstret hittas på denna länk: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=117&d_id=53, dock använde jag ett garn som liknar lovvika, men är billigare och heter eskimo; http://www.garnaffaren.se/drops-eskimo)
 
 
Men jag började med att virka 6 rader med varannan rad rät och varannan avig stickning. (om du gör detta kommer du märka att stickningen blir lite korvig/böjer sig, men när jag har stickat hela, viker jag ihop dessa till en kant som, så när datorn stoppas in så håller kanten ihop sig och inte viker sig)
 
Eftersom min dator är ganska stor behövde jag lägga upp kanska många maskor, dock inte lika många som i mönstet, man får testa sig fram lite tills man får rätt antal
 
Därefter följde jag mönstret i stort sett från där de börjar beskriva flätdelen, se skillnaden mellan kudde och mitt kuddfodral. tänkt på att garnet töjer sig en del! 
 
 
när jag skulle virka ihop till ett kuvert (alltså ta ihop maskor) försökte jag att inte förstöra flätorna. Vid sista minskningen tog jag ihop rätt så många maskor, vilket gjorde att den delen blev tung. Därför behövs varken knapp/magnet för att hålla ihop datorfodralet! 
 
För att klargöra så är det ingen rundstickning, utan när det stickade är tillräckligt för att få plats syr man ihop kanterna. 
 
Kuddfodral när den är öppen, kanten är dubbel, som jag beskrev innan samt att jag har sytt ihop kanterna lite för att datorn inte ska ramla ur så lätt!
 

Okej.. detta var nog den sämsta beskrivningen ever!! men lycka till. Om du kan någorlunda om stickningen kanske du klarar denna beskrivning iaf och medhjälp av kuddfodralsmönstret som jag länkade med.
Skriv om ni har frågor så kanske jag kan svara på dem... ;)