hej, nu är det söndag och helgen är redan slut. Har försökt att plugga rätt mycket fysik idag, men det är så förbaskat svårt.. klarar det verkligen inte, vilket är väldigt frustrerande. Fysik B var enkelt jämfört med detta!

Denna vecka har det varit allkår på campus, som jag tyvärr inte har deltagit någonting i. Har försökt plugga istället, men det har gått segt också. Förutom tenta i fysik nästa vecka har jag tenta i uthållig energiförsörjning, där jag har en lärare som har rätt höga krav på en.. vilket är jättebra och det är en intressant kurs! men 2 svåra tentor på samma vecka gör det jobbigt. Ska försöka lägga mest krut på fysiken har jag bestämt mig eftersom den är tråkigast och vill bli av med den fortast!

Ifall jag får omtenta är det i så fall i augusti och då har man rätt lång tid på sig att plugga till den tentan!

Men i helgen har jag även haft lite skoj med lisa och nicole :D i fredags "tvingade" de ut mig till campus för att käka lite pizza och dricka lite gott. det slutade med att nicole hamnade i kundvagn och vi åkte runt och mötte massa folk på vägen :P

krille i bakgrunden också ;)

På lördagen gick jag och nicole litt sjön och käkade lite kulglass :d (brownie-smak var läskigt god) och mötte senare upp lisa och hade lite godis och filmkväll :)

Fina människor <3 kommer sakna er sjukt mycket i sommar!!