Nu har jag bott i stan i växjö sen jag började universitet i korridor. vilket är kul i sig, har just nu nicole och amanda som en liten familj som jag ser varje dag och har skoj med. men å andra sidan delar man kök med 4 killar som inte vet hur man städar ett kök! jag tror att de tror att spisen rengör sig själv och att maten de slänger i diskhon åker automatiskt ner i sopkorgen utan att röra en fena!

Vill även bo lite närmare alla vänner på campus :) roligt att även ha något eget så man kan bjuda hem folk och säga att det här är bara mitt! jag vill även köpa grejer till mitt rum, såsom kuddar till soffan, gardiner och duschdraperi. men det är nog bättre att vänta för att kolla vad som passar min nya lägenhet. som jag väntar till i sommar att flytta till så jag slipper dubbelhyra ..

folk undrar också hur lägenheten ser ut som jag vill och hoppas ska flytta till. så här är bilder:


lägenheten är 25 kvadrat, månadshyra är 3 300 kronor. inte det billigaste på campus, men de billigaste har ingen riktig ugn, bara en diskho (inte två så man kan diska på vettigt sätt) :P och väldigt slitna och kan innehålla fukt!