I måndags klockan 06:00 steg jag upp för att ta mig till blidö!
Började inte fören vid 1, men det var enda bussen jag kunde ta för att inte komma försent!

Första arbetsdagen på Ica gick bra! fick lära mig kassan och stänga. Nästa dag fick jag vara med å öppna! så veckan började med mycket jobb.

Sen på onsdagen åkte jag in till norrtälje och handlade en fin kjol, linne och ett par jeans på hm. Sen gick jag runt och blev klar efter ca en timme (liten stad). men fick vänta i nästan 2 timmar på bussen för att den går så sällan till blidö :O det är inte direkt en stadsmännska van med! dessutom regnade den.. men köpte 2 liter jordgubbar som jag provsmakade av och aftonbladet (som jag hann läsa varenda artikel nästan innan jag var hemma!)

Igår blev det lite mer jobb och nu i helgen får jag ledigt!
Funderade ett kort tag på att åka hem, men kände inte att det var värt det av olika anledningar. som tur är kommer mamma,pappa,mormor och morfar upp imorgon lördag i alla fall :)

Dessutom håller jag på att streckläser stieg larssons "män som hatar kvinnor". Sjukt bra bok! Men efter det måste jag ta o börja plugga. klarade ingen av mina tentor som jag hade i början av juni. Finns mycket att skylla på, men vad hjälper det? Vi tar nya tag och satsar på omtentorna istället!

skillnaden blir bara att jag kommer ner tidigare till Växjö, vilket bara känns bra, för det är där jag helst vill vara och jag känner mig hemma där med alla vänner och pojkvän :) <3